3 september 2021

Inside Out : Van binnen naar buiten en Omgekeerd !

Misschien hebben we de afgelopen periode iets teveel intern in ons bedrijf en directe omgeving gekeken, om inspiratie op te doen voor nieuwe ideeën of innovatieplannen.  En zijn we dus stilaan weer op zoek naar nieuwe inzichten, een andere kijk, een frisse wind om opnieuw een elan te vinden voor onze eigen producten, processen en diensten.

“The way I see it, if you want the rainbow, you gotta put up with the rain”

Dolly Parton

Inquirendi neemt je graag even mee naar buiten en begeleidt je om op een andere manier inspiratie op te doen om zo terug met nieuwe ideeën en op een nieuwe manier aan de slag te gaan binnen je bedrijf.

Hoe doen we dat?

An Cosaert van Inquirendi neemt je mee in het hart van de Vlaamse Ardennen.  Op typerende plaatsen leert ze je hoe je de streek kan beleven, hoe je met een open blik de omgeving kan absorberen, leer je de typische uitdagingen van die specifieke plaats exploreren en vooral leer je, hoe dit je zelf kan aanzetten om out of the box te denken.

An toont je hoe ze zelf inspiratie haalt tijdens haar frequente wandelingen in de streek en helpt je om zelf hiermee aan de slag te gaan.  Out of the box denken is voor haar een tweede natuur en ze zal jou zeker uitdagen om ver genoeg te durven denken.

“There is no better designer than Nature !”

Alexander Mc Queen

Concreet organiseren we workshops waarbij we je meenemen naar buiten (in het bos, langs typische heuvels,… kortom het hart van Vlaamse Ardennen), en waarbij we je leren kijken en vertalen.  Nadien nemen we de tijd om deze inzichten te verzamelen en om te vormen naar nieuwe ideeën en plannen zodat je vol energie in je eigen bedrijf terug verder kan.

Voor wie ?

Deze workshops staan open voor iedereen die op een andere manier wil nadenken over zijn product, proces of dienst en vooral op zoek is om out the box te leren denken. We werken in kleine groepen zodat iedereen concreet aan zijn eigen project kan werken. 

Praktisch

Telkens van 13.30u tot 17u

Zorg voor aangepast schoeisel en warme kledij.

Kostprijs 245€ (excl. BTW)

Concreet

Op 7 oktober gaan we aan de slag midden in het Kluisbos

Interesse in een workshop op maat van je bedrijf? Laat gerust iets weten

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×